Besvikelsen är enorm..

Idag för första gången i mitt artonåriga liv köpte jag alkohol. Tjohej och så vidare. Kändes grymt bra att vara tillräckligt vuxen och få visa leg och allting. Var grymt laddad. Men tror ni de kollade leg i kassan? Icke! Jag fick aldrig bevisa hur gammal jag var. Tror jag ska ringa polisen och tipsa om en kassörska som eventuellt säljer alkohol till minderåriga. Fy på henne!

Varför man plågar sig själv

Just nu sitter jag och kollar på en rysare som går på tv ikväll. Instängd hette den. Handlar om ett gäng tjejer som blir instängda i en grotta och så händer det massa grejer som bland annat inkluderar läskiga varelser. Jag hatar såna här filmer. Hatar av hela mitt hjärta. Jag kommer tänka på det här så fort jag är i en grotta (vilket i och för sig inte händer sådär ofta men man vet ju aldrig.) Så varför fortsätter jag kolla? Eller varför började jag ens kolla?

Det enda svaret jag kan komma fram till är att man får en kick. En sjuk jävla kick som gör att jag inte kommer kunna sova på några timmar. Människans psyke är stört. Alla tvingar sig själva till något de inte vill egentligen.

Imorgon blir det i alla fall mys med de bästa och det är något jag absolut vill. Kommer bli en grymt bra kväll!

Nej, tillbaka till blinda, nakna, människoätande små grottvarelser.

Puss / Kajsa

Pictures

Lite bilder från igår. Tack Nathalie =)


Nytt partytrick.. Tur att man ser så normal ut. Fin hållning och så..


Amanda från sin snyggaste sida.


Värden, med folk i bakgrunden... Tack för en mysig kväll :)


Gangsters ;)

Välkommen Ulrik.

Varför ska dom hålla på att döpa stormar egentligen? Meningslöst.. Alla som heter typ Gudrun, Katrina och Ulrik kommer ju få dåligt rykte och massa skämt om hur stormiga dom är i humöret osv. Meningslöst...

Idag är då i alla fall kära Ulrik här. Han sabbade min dagsplanering rätt mycket. Eller så är det jag som är feg.. Skulle i alla fall ha ridit med Nanna idag. Eftersom jag inte har ridit på fem år eller något så verkade det lite farligt att göra det när det var storm. Får bara upp massa läskiga scenarion i huvet. T.ex. att en gren ramlar ner framför hästen så hästen blir skiträdd och jag ramlar av. Ja, ni förstår. Jag vågade helt enkelt inte idag.

Igår var det först barnpassningn som stod på schemat. Börjar bli en hejare på det. Så pass bra så att andra för det mesta tror att det är mina barn. Ibland förklarar jag hur det ligger till, ibland inte. Blir ju roligare om folk får tro att jag är en ung supermamma. Lillen var i alla fall snäll och söt och pigg så det gick toppen. Och just nu leder han tävlingen som går ut på att lära sig säga mitt namn. Han har lärt sig säga Kaaah, den andra lillen säger gong gong eller mamma. Så det verkar som att Lillen nummer ett kommer ta hem det stora priset, vad det nu är..

På kvällen blev det förfest hos Nathalie med massa trevliga människor, allsång och cd-spelade som hottar upp låtarna själv. Efter det utgång som inte var så jättekul så vi åkte tillbaka till Nathalie och fortsatte det trevliga. Gissa djurljudet var en mycket populär lek. En annan väldigt rolig lek (galenskaparna för er som inte fattar) var limbo. Bilderna från limbon var inte för vackra med dubbelhakor hit och dit men vad fasen. Jag vann i alla fall. Mysig kväll med de bästa människorna. Mer mys blir det på tisdag.


Imorgon börjar ett efterlängtat höstlov som kommer innehålla vänner, mys, halkkörning och Bävertyskland. Ska bli mycket skönt att inte behöva tänka på skolan.


Ska försöka få lite bilder från Nathalie från igår..

Yours truly/ Kajsa


Smart barn..

Barn: Vad är det på tv?
Jag: Vänner...
Barn: Men dom bråkar ju...

Haha det är bäst med barn. Alla kommentarer!


En värld utan land

Skulle kunna vara grunden till en bra film. I detta faller måste jag dock säga att det endast var grunden till en bra tanke. Filmen blev något av en katastrof. Fast ändå kunde jag inte sluta titta. Jag måste ju se hur den slutar. Filmen jag pratar om är Waterworld som var Siris favoritfilm i hennes tidiga tonår då hon förälskade sig i Kevin Costner ( som förövrigt inte är det minsta snygg). En film kanske verkar bättre när man är 12 än när man är 18. Vem vet. Ingen film jag rekomenderar i alla fall.

Igår var det loppisförsäljning som gällde i några timmar. Ska tydligen vara så himla bra att stå i Jämjö. Synd att vi lyckades stå där den helgen det var minst folk på flera veckor. Vi blev inte av med mycket vill jag lova. Köpte nog mer än vi sålde. Jag hittade i alla fall en klocka, 10;-, två muggar á la 5;- och en kanna, 20;-.mycket bra tycker jag. Eller just det, ett slags rivjärn också. Måste ju börja tänka på mitt egna hem som jag förhoppningsvis skapar om några år.
För er som har varit på loppis så vet ni kanske att det är mest äldre människor där. Särskilt äldre människor som vill locka yngre människor att köpa massa saker.
Vi stod till exempel och kollade på en låda med cd-skivor igår. Mest för skojs skull. Gubben som säljer dom kommer då fram och säger med sin häftigaste röst att De där skivorna är från en discjockey så det ska vara riktigt bra grejer. När han tror att vi inte hör viskar han till sin fru: (Det heter discjockey va??) Skön snubbe. För det är ju så. Vi unga och fräscha människor lyssnar ju bara på musik från en discjockey. Absolut!

Lillemannen var på besök idag. Hade tagit ner min favvoleksak från barndomen för att styla inför honom att jag har mycket häftigare leksaker. ETT MINIPIANO. Höll på att spela upp batteriet själv igår men det nämnde jag inte för mamman. Och pianot gjorde succé direkt. Så fort mamman hade gått blev det lite pipigt och pianot räddade situationen. Great succes. Blev promenad också. Träffade på trevlig dag med hundar som tyckte jag hade en söt son. Hur man ska man tolka det? Att jag är ansvarsfull mamma som får söta barn eftersom jag tar dom på promenad eller att det är tur att barnen i alla fall blev söta när jag själv är alldeles för ung och dum för att ha barn. Förklarade snabbt att han inte var min. Bara lånade honom lite.

Har förövrigt världens i-landsproblem inför imorgon. Behöver ha både idrottskläder och dator med mig. Verkar extremt jobbigt att ha två väskor. Hur löser man det?

Får sova på saken.
Puss/ Kajsa

Plugga var det ja..

Var planerat så i alla fall. Blev inget. Ingenting alls. Jag orkar inte. Jag vill inte. Ingen motivation över huvud taget. Inte till träning heller. Tränar i skolan för att jag måste. Tränar inte på fritiden för att jag inte vill. Det enda det finns motivation till hos mig är för tillfället körkortet. Det är ju ändå ett mål som jag själv vill. Att läsa 5 kapitel i en psykologibok är inget mål jag själv skulle välja. Inte att ta reda på hur judendomen ser på mat heller. Absolut inte. Att ha åttioelva ord i engelskan känns väl mer okej. Men inte mycket. Matten kan jag ju bara glömma.. Höstlov i en månad istället för en vecka verkar bra. Kanske jag borde göra. Kanske inte. Kommer ännu mer efter då. Hela skolgrejen är en ond cirkel som man inte kommer ut ur förrän man står där vid vattnet med studentmössan på. Det är ju ett mål att skapa kanske. Att inte bryta ihop och gå in i väggen totalt utan att faktiskt klara gymnasiet. Känns jobbigt just nu. Allting.

Körningen går bra i alla fall. Känns ju kul att det går hyffsat fort med det. Och kuggarJörgen är sjukskriven! Det tackar vi för. Plånboken tackar inte för körkortet. Sinnessjukt vad allting kostar mycket. Det hade ju t.ex. varit billigare att hyra en bil till halkan än att ha körskolans. Tror knappast man får det dock. Synd.

En trevligt trip till huvudstaden blev det i helgen. Regn och blåst är alltid lika motiverande när man ska springa. Att laget blev felstämplat innan jag startade gjorde mig också väldigt motiverad. Men det var rätt kul att springa faktiskt. Otränat, men kul. Fick stryk av Susanne. Illa..
Ett traditionellt besök på mongoliska hanns med också. I sällskap med Veronika och Margrete och sen Annika som hängde på. Lika gott som vanligt. Fast man måste verkligen vara vrålhungrig när man går dit så man orkar smaka allting. Jag åt två tallrikar, brukar äta minst fem. Inte bra.

London börjar närma sig nu. Ska bli grymt skönt att komma iväg och hitta på nåt. Verkar vara problem med våra flygbiljetter men det är sånt som löser sig. Har min alldeles utmärkta Londonguide som vän nu också så det hela kommer gå fint och jag tänker se ut som en turist och gå med kartan i händerna hela tiden.

Nu får det nog bli en film tror jag. A beautiful mind kanske. Eller någon annan. Vem vet.

Ciao/ Kajsa

Matte C, vilket jävla påhitt!

Jag har alltid haft lätt för matte, alltid. Och alltid fått ruskigt bra betyg. Och så kommer det här... Fattade inte ett göte på provet och höll på att bryta ihop ett antal gånger. Bryta ihop på riktigt. Typ lägga mig på golvet i fosterställning och gråta tills jag inte orkar mer. Så dåligt gick det. Och det känns ju inte så bra när det tillochmed är saker vi gjorde förra året. Så just nu vill jag inte höra ett ord om matte eller behöva räkna på något alls.

Positivt idag var att det gick riktigt bra på körskolan och att läraren var imponerad av mina exellenta korsningskunskaper. Så nu ska jag boka in allting imorgon. Ojojoj. Det känns bra!

Var tvungen att springa upp på banken en runda med och göra så att finanskrisen inte utrotar alla mina pengar. Då blir det nog inget körkort. Så nu har jag alla dom pengarna på mitt vanliga konto. Tror jag ska cykla ner och ta ett kontoutdrag bara för att stå och njuta av mitt saldo..

Nu ska jag snart ner till tandläkaren och jag har bävat mig för detta i en vecka ungefär. Det är något med mig och tandläkare som inte riktigt klickar. Jag går mycket hellre till doktorn och sticker hål i alla armar och fingrar jag har med den största sprutan som finns. Bara de inte rör mina tänder. Men jag får väl stå ut denna gången också. Tror dock att jag har hål och då måste jag ner en gång till. Inte så kul.

Ska förbereda mig mentalt nu och borsta tänderna en sju, åtta gånger eller något så hon inte hittar något att klaga på.

/ Kajsa

May I buy a married snake?

YouTube klipp som vanligt. Mastering swedish. Lesson 3 ä bäst.





Ikväll blir det Wii hemma hos Linda. Roligt värre. Blir tidig kväll eftersom jag ska jobba imorgon. Har aldrig provat Wii faktiskt. Känner mig lite efte... Tror dom har en Balance Board också så man kan åka skidor!! :D

Nu börjar det lukta mat i huset. Imorgon är det en stor dag :D Noll sammanhäng där men det struntar jag i.

/ Kajsa

Grandma would smell worse than me anyway..

Är en av meningarna i min final presentation som ska vara inlämnad imorgon. Alltid när jag har bestämt mig att jag ska plugga så försvinner motivationen helt och håller när jag väl börjar. Jag börjar alltid tänka på mat istället. Så nu äter jag istället för att skriva på engelskan. Eller åt ska jag väl säga för det är slut nu. Så nu vill jag ha något annat att äta. Det är helt galet vad jag kan äta mycket på eftermiddagarna.

Hursomhelst. Sitter och kollar på Cityakuten nu. Är det bara jag eller är inte det programmet lite bra i alla fall. Även om vissa är kassa som skådespelare. Kassa serier på eftermiddagen är faktiskt ganska bra ibland.

Nej nu ska jag gå och se om jag hittar något mer att äta.

/ Kajsa


Vi provar..

 

Kolla vad jag kan! :D (kanske, evetuellt blir det totalt misslyckat och jag har suttit här och varit stolt och gjort HUGA med armen i onödan)

Ibland blir jag lite irriterad...

Som när man har dubbellektion på körskolan, och går upp väldigt mycket tidigare än vad man hade gjort annars, och får beskedet att de hade visst glömt meddela mig att mina lektioner var inställda. Så där står jag och har inget att göra på några timmar förrän mor min kommer in till staden. Det positiva i denna händelsen är att jag hann plugga mycket teori och träffa Cornelia och Erik. Trevligt att slippa plugga själv.

Jag blir också irriterad när jag inte förstår hur man lägger upp ett youtube klipp i mina inlägg. Men det får bli ett mål istället för irritationsmoment. Jag SKA lära mig.

En hel del irriterad blir jag också över att katter inte kan prata utan börja kloa och åka kana under min säng när de vill berätta att de är hungriga. Jag förstod precis absolut. Jag blev inte rädd och sprang ut i hallen...

Jag blir däremot INTE irriterad när jag tänker på helgen. Visst, jobb på lördag men varför inte. Efter jobbet blir det kalas för att någon visst fyller år, har jag hört. På kvällen blir det nog utgång med massa trevligt folk. Inte dansaochskakapårumpan-utgång utan förmodligen mer ut och träffa folk. På söndag blir det kalas igen för Petra vilket ska bli mycket mysigt eftersom vi träffas alldeles för sällan.

Jag blir inte heller irriterad av att jag fick hem lite nya kläder häromdagen. Bland annat en grymt mysig jacka som jag vill andvända nu. Mamma tyckte dock det verkade lite för vamt att ha en jacka med pälsfoder när det är 15 grader varmt om dagarna. Den får åka på på 25manna i alla fall.

Och på tal om det.. Gå på 25manna festen eller inte gå på 25manna festen? Mycket bra fråga där jag måste överväga + och -
+ Där kommer vara massor med trevligt folk och jag lär förmodligen känna en hel del nytt trevligt folk.
+ För att inte överdosera orientering på en gång efter lugnt uppehåll hade det kanske varit bra med fest också.
- Jag har inte träffat Veronika på evigheter och vill egentligen mycket hellre spendera kvällen med henne.
- Att gå upp tidigt på söndagen och packa packning är mindre roligt om man har varit ute på kvällen/natten.
- Att ta sig dit, förfesta någonstans och ta sig hem verkar alldeles för krångligt.

Det lutar rätt mycket åt att jag inte går dit faktiskt.

Nu ska jag gå och packa kanelbullar.
/ Kajsa

RSS 2.0