Lite kärlek och saknad

Gjorde en Wall of Fame (shame) här i rummet idag. Har inte fått tummarna ur innan. Men nu är allt fint ni skickat uppe i alla fall och vill ni fylla på med mer så bara fortsätt skicka :)




Igår var jag inne i San Francisco med Emilia och turistade lite. Hann med Golden Gate Bridge, Lombard Street och Pier 39. Sen var det två väldigt trötta tjejer som satte sig i bilen =) Men vi hade kul i alla fall och det är alltid kul att åka in till storstan. Om ett par veckor kommer det även storfrämmat dit och det kommer bli galet kul att få träffa er igen! :)


Två glada turister! (Bild lånad av Emilia)

Just nu sitter jag och kollar på något sammandrag från OS. Tyvärr är det lite svårt att följa svenskarna här då de självklart väljer att visa alla duktiga amerikaner. Fick i alla fall se en bit av Ferrys lopp. Kul med guld! Kallas lopp valde de dock att inte visa eller så var det kanske bara jag som missade sändningen.

Imorgon blir det jobb igen. Har inte jobbat sen i fredags. Men det ska bli kul. Alltid kul att hänga med 2-åringen på förmiddagen. Hon är en såndär tvååring som man vill att alla ska träffa bara för att hon är så smart och rolig. Jag brukar visa upp henne när jag har kompisar här hemma. Som att visa sin nya valp ungefär. Haha.

Nej, nu börjar jag svamla som vanligt. Ska väl kolla lite till på OS och sen blir det sängen.

Godnatt!
/ K

Dear John

Har precis kommit hem från bion där jag, Johanna och Emilia var och såg Dear John. Jag läste boken för ett par veckor sedan och efter att ha sett trailern om filmen så hade jag ganska höga förhoppningar. Men nej, boken är galet mycket bättre. Redan första scenen i filmen stämmer inte överens med boken. Tycker det är ganska dåligt när det ändrar för mycket. Som hur någon i boken är någons bror sen i filmen så är det helt plötsligt sonen istället. Nej det funkar inte. Visst, jag lipade som ett litet barn där inne i biosalongen. Filmen var helt okej och ganska gripande. Men det var nog också mycket tack vare att jag visste vad som egentligen hände.

Men i vilket fall så är det en ganska bra film. Och jag kan tänka mig att den är ännu bättre om man inte har läst boken innan..





Annars har det varit en ganska lugn dag. En hostig tvååring fick som treat att kolla på film imorse. Himla skönt för au pairen också =) Kan tillägga att det är väldigt ovanligt att de får kolla på tv. Sen blev det fredagslunch, pannkakor (blev enda bakmomentet för idag). Sen hämta de andra barnen och leka i parken lite. När vi kom tillbaka var morfarn här och tog över en stund, skönt! Sen slutade jag nog tror jag. Dagen gick snabbt i alla fall. Dock kom inte paketet från mamma som jag hade hoppats på men det kommer kanske imorgon. I usa får man nämligen post även på lördagar =)

Imorgon blir det som sagt ridning, om det inte regnar. Tyvärr säger alla väderprognoser jag hittar att det ska regna men de har ju faktiskt haft fel förut.



Nu blir det sängen så jag är utvilad för morgondagens äventyr.

Godnatt!
/K

Baka, baka liten kaka

Alltså jag har kommit i någon seriös baknings/matlagningsperiod nu. Övar på att vara hemmafru eller något antar jag. Får väl se hur den framtida makens ekonomi ser ut först kanske... Idag blev det i alla fall en rulltårta bakad. Himla god och oj vad längesen det var jag åt det. Gott!

Sen till middag drog jag på förklädet igen (nej inte riktigt men det låter sådär mysigt att säga det) och började på kvällens middag; Limekyckling. Riktigt gott och familjen gillade det också. Det är så mycket roligare att laga mat och baka när andra tycker att man är duktig. Annars blir det lätt att man står där och gör kladdkaka varje gång man ska baka något. I alla fall. Recept för Limekycklingen finns på Arla i alla fall. För er som undrar, typ mamma..

Annars då.. Har kommit ett nytt gäng med svennar hit och det är ju otroligt hur bra man kan ha det med folk som man bara kännt ett kort tag. Alla är så himla goa =) I helgen ska vi förmodligen ut på äventyr. Om inte vädret är all för dåligt (det är regnperiod här nu) så ska vi nog åka till en farm och rida western. Yihaa! Får väl se hur det går. Har alltid haft en känsla av att hästar inte gillar mig. Men vem vet, amerikanska hästar kanske gör det var det någon som sa.

Ser även fram emot att planera sista månaden. Som det ser ut nu så kommer jag få två besök och två resekompanjoner. Helt underbart! Än så länge är planerna lite luddiga och det enda som jag tror är riktigt bestämt är Hawaii med Mia. Det kan ju inte bli annat än bra =)


Satte precis in minneskortet från kameran här i datorn för att lägga in lite nya bilder och visa här på bloggen vad jag har gjort de senaste två veckorna. Men nej, inte en enda bild har jag tagit på 2 veckor. Heja. Så nu får det bli så att jag lägger in bilder på nissarna som kommer och hälsar på i sommar istället. Ja, så får det bli.


Nisse nr 1, Biv, Maj, Maria, Mia, Bäver


Nisse nr 2, Adrian, har tyvärr inga fler namn. Blum kanske...

(bilder lånade av Nisse nr 2)

Det får vara allt för ikväll. Imorgon hoppas jag att mammas paket med regnjacka och försvarets hudsalva kommer fram. Det hade suttit fint..

Godnatt!
/K

RSS 2.0