Cold skin

Man märker att man har ätit för många delicato bollar i sina dagar när man blir irriterad över att dom har ändrat förpackning. Pinsamt.

Kom nyss hem från bion. Jag och Siri var och såg min efterlängrade Twilight och jag kan inte säga annat än att jag är så kär just nu. Söt film.

Naturkunskapspapper och böcker ligger östa över min säng och imorgon är det en 40 minuters redovisning som står på schemat. Härligt härligt.

Idag är det bara 8 dagar kvar till jag och Annika åker till London. Det kommer nog bli rätt bra tror jag :)

Puss / Kajsa

Badhem

Vad är då ett badhem? Det finns lite olika alternativ.
#1 Ett hem där man badar
#2 Ett slags pensionat där man både bor och badar
#3 En missuppfattning till badhus

Frågorna är många..

Var på Öland i fredags och lördags. Det är inte ofta man är där på vintern och nu var det till och med snö. Och is. Och julmat. Och man kan noga säga att hotellet var ett slags badhem faktiskt. Var i alla fall väldigt mysigt och Biv och jag hade en fin helg.



Igår var det spel och myskväll hos Amanda. Favvospelet Brainstorm kom fram och sinnerna flödade. Dock är det ett väldigt stressigt spel där man lätt slänger fram fel ord. Nästa gång får vi prova på uppföljaren, Den glada mytomanen. Micket micket mysig kväll med alla favoriter.

Det här med bloggandet förresten, det kommer när det kommer. Det ska vara kul att blogga och man ska helst ha något att skriva om. Det här inlägget är skrivet efter påtryckningar. Därför är det dåligt.

Förresten, kolla in denna snubben:

Han är GRYM!

Puss på er / Kajsa


Rackarns..





Mitt nyttiga liv gick i kras. Nya tag imorgon..

Ork

3 nummer av iFORM, ny reflexväst, yoga DVD, balansplatta och träningsgummiband. Hej och hå vad här ska tränas!

Kan man tycka. Jag gör inte det just nu. Jag orkar ingenting. Jag tycker om att sova. Men för att få det hela på lite rätt riktning började jag mitt nyttiga liv idag. Får se hur länge det håller. Brukar vara sådär 3-4 dagar. Tror inte det kommer funka i helgen. 

Varför ska det vara så mycket hets och stress om det här med träning och kost? Jag blir tokig...

Snela ;)

Eftersom jag vet att ni älskar mig så mycket kan ni väl bli medlemmar via denna hemsidan. Man samlar poäng och får efter ett tag presentkort på kläder.

http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=107540


PUSS

Hår som i en Wella-reklam

Idag lyckades jag med bedriften att fastna med håret i bildörren när jag stängde. Lagom pinsamt sådär. Funderar på att göra det på uppkörningen också så kontollanten får något annat att tänka på än min körning. Lyckades även få skitstopp tre gånger. Läraren sa också till mig att det var okej att jag hade slafsiga kläder. Tack, det kändes bra.

Idag stod också skridskoåkning med Cornelia och Erik på schemat. Erik är väl kanske snäppet bättre än oss men det är knappt någon skillnad tycker jag. Kommer nog gå väldigt bra när två Bambi ska hålla i en skridskoträning inför andra Bambis. Kan bli spännande. Det enda jag klarar av är piruetter som förmodligen inte ser så graciösa ut. Men roligt är det och det är huvudsaken som det så fint heter.

Här skrev jag nyss en lång historia om Tysklandsresan förra veckan men tekniska jag kom åt en liten rackarns knapp och lyckades markera och ta bort allt. Så nu tänker jag bara säga att vi var i Tyskland fre-lör. Sprit och annat inhandlades. Nog om det.

Idag klarade Annika uppkörningen. Grattis till henne. Jag är avundsjuk. Jag vill också ha körkort nu. Men det kommer väl snart förhoppningsvis.

Får nog fortsätta plugga lite körkortsteori nu. Uppskrivning snart! =)

Underhållning på färjan. Kinderägg.

Sol och svinkallt.

Puss / Kajsa


RSS 2.0