Uppdatering

Just det, jag har ju en blogg. Som är till för att skrivas i. Jaja, det får bli när jag känner för det.

Den här veckan har varit bra på många sätt. Jag är klar med projektarbetet. Har även skrivit klart dokumentationen och Cultural Care har läst igenom allting och säger att de tycker det låter jättebra. Känns kanon.

Jag, Nadja, Siri och Amanda har även pratat mycket om resor denna veckan och ikväll har vi äntligen bokat! Den 19/5 bär det av mot Kefalonien i Grekland. En ö med kristallklart vatten och mycket fin natur och trevliga männsikor. Kan inte bli annat än kanon med det sällskapet heller. Och så blir vi bruna till student och bal :)

Det är mycket på gång nu faktiskt. Inte mist min usa-tripp. Har mailat en del med familjen och i det senaste mailet berättade jag lite om orientering och skickade lite bilder från helgens tävling, 10mila. Jag berätta också för dem att det finns en orienteringsklubb i närheten där de bor och jag sa att om de vill så kan jag ju ta med dem dit någon gång och lära dem lite. Mamman verkade bli väldigt uppspelt och började prata om att ändra i schemat för att de skulle ha tid till orientering. Haha. Stackarna, de vet inte vad de ger sig in i.

Har även börjat köpa lite presenter till barnen i familjen och än så länge är en bok om Emil i Lönneberga och en om Ronja Rövardotter beställda, på engelska förstås. Vad kan man köpa till föräldrarna som är typiskt svensk och som är kul att få?

Nej, nu får det bli lite mys här hemma framför tvn och sedan sömn för att orka jobba imorgon.

natti natti!

RSS 2.0