Bra dag

Idag har det visat sig att det är en väldigt bra dag

¤ Jag fick träffa folk och passa barn istället för att vara hemma och vara sjuk.

¤ Jag upptäckte att jag hade fått löneförhöjning så lönen som kom den 25:e var bara "extrapengar" på min vanliga lön.

¤ Idag kom min vanliga lön helt oväntat. Plus i kassan!

¤ Pengar åkte in på sparkontot.

¤ Jag har idag fått hem mitt pokerset från Unibet. Spelsugen någon?

¤ Det finns päronsoda i kylen och Dumle lakrits i skålen.




En glad Kajsa. Bör inte nämna vart bilden är tagen....



Vad kan nu förstöra resten av dagen?


Movies

Jag har tänkt på en sak. Det finns vissa filmer som alla bör eller egentligen måste se någon gång i livet. T.ex de här:

The pianist Sorglig historia om en jude i polen under andra världskriget. Extremt bra film som man blir väldigt tagen av
A beautiful mind En sann historia om en nobelpristagare som blir psykiskt sjuk. Intressant historia och en väldigt fin film i sig.
Edward Scissorhands Söt men sorglig historia om en robotmänniska som har fått saxar istället för händer.
I am Sam En utvecklingsstörd pappa som inte vill något hellre än att ta hand om sin dotter. Fin historia men det kommer många tårar.
The illusionist En illusionist för magi in i en liten stad under tidigt 1900-tal. Han blir också kär i en kvinna som inte står på samma sociala nivå som honom. Fin kärlekshistoria

Och så har vi bubblaren som självklart är....


Twilight
Jag är fortfarande kär sen jag såg denna filmen. Vissa säger att det är kass handlig med kassa konversationer. Till viss del kan jag hålla med. Men det gör inget. Bara Edward gör sitt jobb ! =)

Jag blir lite trött ibland..

Till exempel när den nya "mentorn"  tillsammans med vår mentor (som förmodligen inte vågade säga emot så mycket) har bestämt att vi ska ha mentorstid två gånger i veckan vissa veckor. Vi hade äntligen lyckats fixa så vi har flexibla dagar både onsdag och torsdag och det är ju grymt skönt och så. Men nu är det tydligen inplanerat metorstid i TRE timmar vissa torsdagar. Varför i hela världen då? Förväntar de sig verkligen att vi kommer komma dit? För jag tror att det är rätt många som kommer stanna hemma faktiskt. Vi ska också ha roligheter som "vuxendagar" och gruppövningar - Feedback. Åh så skoj det låter. Åh så glad jag blir.

Studenten om några månader. Snälla, låt det gå fort.

Ska förresten börja leta balklänning lite mer seriöst nu. Har varit i växjö och kollat och jag hittade en superfin där men den var aningens för dyr tyckte jag. Får väl bli en runda till Kristianstad eller något sånt kan jag tänka mig. Ska även hem till Anja och Catrin och kolla på deras klänningar och se om någon passar. Det är ju kul om en klänning blir använd mer än en gång faktiskt :)

Någon som har något bra tips på affärer med balklänningar? Både på internet och fysiska affärer.



Den här i en annan färg, med roligare midja och med längre släp hade varit fin!
Och nej, jag är inte alls kräsen eller så. Bara lite.

Du vill haaa den

Har en skål full med dumle lakrits här hemma. Kan det bli bättre? =) Eller jo, halsen kunde i och för sig ha gjort mindre ont så inte varje dumle behöver sväljas med halsen full av smärta. Men det är dumt att hänga upp sig på pettitesser(Stavning?)


News

Okej, pappan är från Sverige. Mamman där emot är uppvuxen i USA med svenska föräldrar. Det gör ju faktiskt situationen ganska mycket bättre. Då blir det kanske lite mer amerikanskt ändå. Kommentarer på det?

Matchad!

Har äntligen fått en matchning =) En svensk familj som bor nära Boston. Positivt eller negativt med svensk familj som vill att jag pratar svenska med barnen? Svårt läge. Någon som har bra tips på hur man ska tänka?


Proffesional

Igår hände följande sak när jag jobbade:

Jag höll på att packa krukor och dylikt som skulle tas undan för säsongen. Mitt i allt bärande river jag ner en glasljusstake och det blev en riktigt högljudd och fin smäll i stengolvet. Några meter ifrån mig står två kunder och de har helt kommit av sig i sitt shoppande. Frun ser lite rädd ut, maken flinar. "Vad skönt att se att även proffs gör sådant och inte bara vi amatörer" säger han.

Jag kom helt av mig i mitt packande och stod bara och flinade fånigt ett tag.

Förstår ni. JAG klassas som trädgårdsproffs. Jag kan allt om alla världens växter och jag är speciellt utbildad på krukstapling. Jag trodde man såg på en mils avstånd att jag inte passar in i en trädgårdshandel. Men nu vet ni. Så behöver ni hjälp i trädgården så hör av er. Jag är ju trots allt ett proffs.




Tyvärr

Tandkrämen höll inte vad den lovade. Ingen har blivit bländad av mitt vacka leende idag. Ingen har sagt något om mina bländande vita tänder. Och ska jag vara ärlig så ser inte jag heller någon skillnad. Bara om jag kisar jättemycket och tänker på färgen vit.

Idag sprang Amanda och jag runt som två hönsmammor i skolan. Anledningen var att Siri inte var där och lärarna hade inte hört något från henne, hennes mobil är stulen, hemma hos henne svarade ingen och hennes syster hade telefonen avstängd. Jag hatar när man inte får tag i folk och jag tror alltid att det värsta har hänt. Stackars mina barn i framtiden säger jag bara..

Jag hittade min chokladkalender igår. Jag hade öppnat 3 av 24 luckor sen första december. Men igår blev jag lite sugen och tänkte att jag kunde ta en bit. Och en till. Och en till. Slutade med att jag inte kunde behärska mig och åt upp allt som var kvar. Efter det skulle vi äta middag. Det gick sådär. Idag har jag mått illa. Chokladkalender är inte riktigt mig grej tror jag.

Nu blir det till att läsa lite Animal Farm och sen sova.

/ K

Framsteg

Väggarna är nu äntligen inte vita längre. Det börjar likna något. På tisdag blir till att måla igen och på onsdag kommer fondtapeten upp. Blir nog snyggt. Var även och köpte lite möbler och tillbehör idag. Varför kan man inte bli färdig på en dag eller vara stenrik och kunna hyra supersnabba hantverkare?

Hittade förresten ett grymt bra tv-program häromdagen. Beauty and the Geek. Haha. Så himla sött och nördigt program. Ett antal tjejer som anses snygga blir ihopparade med sk nördar som är socialt inkompetenta och inte vet någonting om hur man bör klä sig. Tillsammans ska de tävla i olika moment på det de är dåliga på. I ett avsnitt tävlade tjejerna om vem som kunde koppla ihop en dator först, jag skämdes över allihopa. Så extremt dåliga var dom. I ett avsnitt skulle nördarna tävla om vem som var bäst på speed dating. En av dom mörjade prata om microrobotar. Ja, ni förstår själva. Det här var ett väldigt underhållande program som nu tyvärr är slut. Och helt fel par vann, såklart. Hoppas det kommer fler säsonger!

Annars är mitt största glädjemoment just nu att jag ska borsta tänderna ikväll. Jag har nämligen ny tandkräm som lovar att mina tänder ska bli vitare redan efter första gången! Är det bara jag, eller är det inte roligt med ny tandborste, tandkräm, schampoo osv? Jag blir väldigt motiverad till att börja sköta tänderna enligt alla råd tandläkaren kommer med. Tyvärr brukar motivationen svalna efter ett tag när jag inser att tandkrämen inte alls får mina tänder att bli lysande vita..


Får se ikväll vad resultatet av borstningen blir. Återkommer med recension.

/ K

(PS, reklamen som ligger under min header är inte spam eller något. En kompis har som UF företag att göra riktigt snygga ipod skydd. Kolla in dom! )


RSS 2.0