Hemma!

Nu sitter jag i mitt gamla rum i mitt kära Nättraby. Att komma hem var faktiskt precis som jag hade tänkt mig. Allt känns underbart. Som en smekmånad ungefär. Jag går runt och ler åt allt och alla. Jag har varit ute och gått och haft sånt lyckorus att ingenting var jobbigt. Allt känns bara så jäkla underbart!

Så ja, vad har jag hunnit med sen jag kom hem?
- Jag har varit på släkttröff light och träffat kusinerna från Stockholm.
- Jag har träffat/överraskat Nadja och Siri, fy vad det var skönt att träffa er igen!
- Jag har sett min pappa laga mat, och då pratar vi inte typ pyttipanna utan han lagade riktig mat!
- Jag har köpt och ätit lördagsgodis, på en lördag :)
- Jag har kört mauellt växlad bil utan att krocka. Sen att man måste tänka på att trycka ner kopplingen när man startar och stannar är ju en helt annan sak...
- Jag har träffat bästa Mia, som även var på besök under min sista månad.
- Jag har varit ute och sprungit två gånger och skaffat mig världens största och mest svidande vattenblåsor.
- Jag har varit på orienteringsträning! Det gick inte fort och det gick inte alltid åt rätt håll men det var roligt =)
- Jag har varit på jobbintervju. Men det berättar jag mer om sen om det blir något av det.

Jag har hunnit med massor men ändå har jag fått ta det ganska lugnt. Det är lite jobbigt med tidsomställningen fortfarande. Jag trodde det skulle ha lagt sig helt nu men det där med att somna i rätt tid och kunna sova hela natten och vakna innan solen går ner går väl så där. Men jag jobbar på det.

Jag lyckades även med bedriften att bli av med min mobil på Denvers flygplats men vem är egentligen förvånad? Nåt måste ju alltid hända känns det som. Tur att det var försäkrad i alla fall. Annars är det mesta som vanligt här hemma förutom att jag tänker jäkligt mycket på livet i us och kommer på mig själv med att jämföra Sverige och USA hela tiden. Jag vågar nog säga att fler än hälften av gångerna så vinner Sverige jämförelsen. Men vissa grejer är USA definitivt bättre på. Men hjärtat håller på Sverige!

Jag ska uppdatera om min sista månad också. Ska bara få tag i alla bilder och så först och sätta mig och komma ihåg allt vi gjorde :)

Det var nog allt för denna gången. Och ni tjejer där i landet i väst, jag saknar er och våra galna dagar! Vi måste planera in skypedejter! :)

Ha det så bra!
/K


RSS 2.0