Vad har hänt sen sist?

Till att börja med var det jul. Vaknade på morgonen och hittade en dikt och en nyckel på mitt golv. Stod någonting i dikten om att det fanns något i garaget till mig. EN BIL! Jag hade fått en bil i julklapp!

Eller nästan i alla fall... Det var en bokhylla. 

Sen på kvällen kom tomten igen och han hade med sig lite andra fina grejer. Tyvärr ingen bil. Men däremot en mycket fin moBIL. Så det var ju nära i alla fall.

Dagen efter det var det utgång och fest hos Nathalie. Jag tror inte det att en fest kan bli misslyckad där, även om det inte är så mycket folk. Mycket kul och jag tyckte att barnfrågorna i TP var alldeles lagom svåra för oss. Efter det blev det lite utspridning i staden och jag och Maria hamnade  på Piraten som faktiskt blev en positiv överraskning. Vi hade roligt och dansade till vi ville sova.

Sen in på rean en stund på annandagen. Det skulle vi aldrig ha gjort. Man måste vara pigg för det. Inte trött och bakis och eventuellt fortfarande lite full. Det var en jobbig dag.

Hemma i huset pågår renovering för fullt. MItt rum har nu inte längre gröna väggar av vävtapet utan större delen av väggarna är nu vita och har normalt underlag. Och mer förbättringar ska det bli. Får väl lägga in lite före och efter bilder här sen.

Vad har mer hänt? Jesper har flyttat in här. Han är lite stor och svår att göra av någonstans mitt i renoveringen men det går bra. Trivs han så skulle han få stanna.

Ikväll blir det nyår på Hamnkrogen med Mia och massa andra. Blir nog kul.


Jesper

Gott nytt år på er!

Kul...

Dagen började bra. Vaknade utvilad och kände mig lite bättre. Tog det lugnt.

Vid tretiden ringde en kvinna och undrade vart jag var nånstans. Jag skulle varit på intervju idag men ställde in eftersom jag är sjuk. Dessvärre hade inte intervjukvinnan fått mitt sms om att jag är sjuk så hon satt och väntade. Bra, där rök förmodligen det jobbet.

Kollar i alla fall i utkorgen på mobilen för jag var ganska säker på att jag hade skickat. Och visst är det skickat. Kl 15.16 igår for det iväg. Måste ha fastnat nånstans i rymden.

Kommer på att jag i samma veva smsade en familj som jag skulle suttit barnvakt åt idag. Samma meddelande där, att jag inte kan för jag är sjuk. Kommer på att dom inte heller har svarat på mitt sms. Alltså har dom förmodligen inte heller sett det. Great. Så det blir till att skicka iväg ett annat sms ( jag gillar inte att ringa folk när jag är sjuk och hosta och kraxa i telefonen). Dom har fortfarande inte svarat på mitt andra sms så jag antar att min älskade telefon har gett upp det här med sms-service. Det blir väl till att ringa om en stund och se om dom sitter och väntar på mig.

Mitt i allt detta river jag ner en glasflaska med nässpray som går i tusen bitar. Nu går jag bara och väntar på att få en glasbit i foten.

Jag tror det blir till att köra ner till kiosken och köpa en fet godispåse för att denna dagen ska få någon som helst mening.

I valet och kvalet

Bodyguard eller Titanic? Båda går på tv ikväll och eftersom min ovän influensan är och hälsar på så finns det inte så mycket annat att göra än att sova eller kolla på film eller läsa.. Så nu ska jag bara kunna välja vad jag vill kolla på. Herr influensa och jag har blivit riktiga ovänner på senare dagar. Han började lugna ner ser för några dagar sen och det kändes riktigt lovande när jag vaknade idag. Sen hux flux när jag står och kokar kola så bestämmer han sig för ett litet svimningsanfall. Jag blir tokig. Jag ligger efter med allt man kan i skolan och jag missar allt kul som händer. Igår var det volleybollturnering där alla var utklädda. Missade det. Imorgon har Olivia 18års fest med utgång. Missar det. Och på torsdag är det hippiefest och avslutning på skolan. Missar förmodligen det också. Kul. Jävligt kul.


Så för att ha någoot roligare att tänka på: au pair papperna är nu inskickade och nu är det bara att vänta på att få höra från den första familjen. Spännande.

/ Kajsa

RSS 2.0