Snart!

Nu ska jag snart iväg och träna med Emilia. Blir nog även lite bubbelbad efteråt. Sen far jag mot SFO för att hämta min kära mor och min kära syster. Känns helt galet. Jag fattar inte riktigt än. Får berätta efteråt istället.

Igår var vi i Santa Cruz och låg och stekte hela dagen. För en gång skull brände jag mig inte så det känns ju lyckat. Dock har jag börjat få en dålig ovana av att nästan alltid somna när jag solar. Det är ju så himla skönt! Dock är det väl oftast det som leder till att jag bränner mig. Men what to do liksom. Jag kan leva med det.


Emilia


Evelina


Johanna


Jag

Så kan det se ut en april-dag i California =)

Nu de kommande två veckorna blir det en del resande och datorn får nog stanna hemma tror jag. Får se om det blir någon uppdatering!

Tack för att ni läser!
/ K

Värme, orm, hund och två dagar kvar..

Lördag idag! Har varit en slapp dag och jag hade inget planerat egentligen. Började dagen med att ta mig till Rancho San Antonio för att sedan där ta det spåret som går upp för hela berget. Man måste ju testa allt liksom. Och ja, det var sjukt jobbigt men jag vill absolut göra det igen. Tänk er 26 graders värme, stekande sol, alldeles för många procent lutning och så lite astma på det. Men det gick bra och känslan efteråt går nog inte att slå. Hur som helst, varje gång jag är i Rancho så tänker jag att, nästa gång måste jag ta med mig kameran för att det är så himla fint där, plus att man alltid ser massa djur. Imorse tänkte jag ta med den men struntade sedan i det eftersom jag inte ville bära runt på både den och en vattenflaska. Och bara för att jag bestämde mig för att inte ta med den så händer det ju självklart något där man verkligen vill ha en kamera till hands. En kille som gick bredvid mig blev halvt attackerad av en skallerorm. Ser honom plötsligt hoppa åt sidan (där jag går, så jag hoppar också och skriker för fulla muggar) och så skriker han SNAKE! Haha, väldigt dramatiskt var det. Alla får väl en smärre hjärtattack men ännu har ingen fattat vad det är för slags orm. Men sen börjar svansen på den skaka och göra skallrande ljud. Så ja, en skallerorm var det, och en stor en.. Så precis när vi står där och tittar på monstret kommer jag på hur lämpligt det hade varit om jag hade en kamera med mig. Men jaja, kanske blir en annan gång, fast det hoppas jag nog inte...

Efter min hiking åkte jag hemåt för att sedan fara vidare till Foothill College och spela lite fotboll med Mickis. Så mycket fotboll blev det väl inte iofs, mest flum med volleybollen Wilson. Mickis var som vanligt sugen på Fresh Choice så vi åkte dit och åt en bit mat och lite efterätt. Efter maten bestämde vi oss för att köra till en strand som vi var sugna på att åka till imorgon. Vi skulle köra dit bara för att kolla in den då vi aldrig har varit där innan. Det var väl liiite längre än vi trodde dit men det fick gå ändå. Dock åker vi nog inte dit imorgon igen för det var alldeles för långt. Imorgon blir det Half Moon Bay istället :)




Hopp-tema som vanligt..


En styck Mickis



Hur som helst, när vi sedan har kört från stranden och kommer hem till Mickis så står det helt plötsligt en hund på garageuppfarten framför oss, och Mickis familj har ingen hund. Modersinstinkterna tar ju över så jag går ut försiktigt och börja locka på hunden, som visar sig vara världens goaste hundvalp. Den kom fram direkt och hoppade och slickade och lade sig på rygg för att bli kliad på magen. Ville bara ta med den hem, men det är väl inte så lämpligt kanske. Så vi tog med kraken in i bilen och körde ner till brandstationen där vi möttes av ett antal vältränade djurälskande män som gärna hjälpte till med att hitta ägaren. Så nu hoppas jag bara att det slutar bra för den lille. Man vet ju aldrig. De började prata om Animal Control och de har väl rykte om sig att inte göra allt för mycket när det gäller bortsprungna djur. Håller tummarna i alla fall.

Idag är det 2 ynka dagar tills familjen kommer. Det kommer ju gå hur fort som helst. Har lite att fixa här innan de kommer men egentligen behöver man nog inte göra sig så värst redo för att träffa sin egen familj. Ska bli hur kul som helst!

Nu blir det nog en film och lite lördagsgodis.

Ha det fint!
/K

Jag brukar inte vara såhär självgod..

Funderade på om jag skulle skriva detta eller inte för det låter så himla skrytigt. Men vad tusan, ta det på rätt sätt och ibland måste man faktiskt få bli glad och få berätta om beröm.

Så här var det i alla fall, vi satt och pratade familjens framtid och så kommer ju självklart frågan upp ifall de ska ha au pair igen eller vad som händer i livet efter Kajsa liksom. Hur som helst så sa jag att de kommer begöva en au pair, för det kommer de verkligen behöva. Men då säger familjen att de knappt vågar skaffa en ny au pair för att jag har satt ribban så högt. Det måste ju vara ett av de mest ultimata berömmen man någonsin kan få. Jag blev i alla fall riktigt glad och arbetsdagarna har inte känts så tunga denna veckan :)

Nu skulle det ju passa riktigt bra med en bild på hela familjen men det får jag ju inte lägga ut, tyvärr. Så jag lägger ut en egendesignad och vill bara berätta för hela världen att jag har världens bästa värdfamilj!

Så här ser de ut ungefär:




Tack för att vi blev matchade för snart 8 månader sedan!

Idag är det även 4 dagar till mamma och Susanne kommer och i helgen blir det storstädning. Min värdmamma har panik och vill att huset ska se perfekt ut när min familj kommer. Själv har jag inte lika mycket panik då min familj är van vid mig och min ordningsamhet. Hursomhelst, på måndagkväll vid halv 9 smäller det. Can't wait!


Imorgon blir det förhoppningsvis äntligen reunion med alla töser som har varit ute och farit. Alla på en gång alltså! Blir kalas. Helgen kommer också bli kalas!

/K

Förvirrad som vanligt..

Pratade nyss med mamma och hon berättade att hon hade varit med i radio för ett tag sen och berättat nån historia om när jag var liten. Var lika glömsk och förvirrad då som jag är nu. Haha!

Här är klippet i alla fall. Går inte att spola fram men hon är i alla fall den andra personen som berättar. Carina heter hon..

http://static.sr.se/laddahem/podradio/SR_p4_sverigeberattar_100402100033.mp3

/K

Helgen i bilder

Jobbar fortfarande på alla videos och det kommer nog ta ett tag..

Slänger in lite bilder från helgen istället.


Färgade för första gången i mitt liv håret på riktigt..


Hade kanonkul på Great America


Micke och Mickis


Köade en hel del


Skrattade.. (så härlig bild! Härligt!)


Johanna och jag fegade ur på en berg- och dalbana så vi satte oss i solen istället. Inte fy skam det heller..


Och slutligen så åt vi på Chili's som vanligt.

I söndags var vi i Santa Cruz och var på stranden hela dagen. Dock tog jag inte ett enda foto men kan undersöka ifall jag kan sno några från Mickis.

Nu till helgen har vi inga direkta planer. Blir kanske Half Moon Bay på lördag och spana på lite surfare.

Sen på MÅNDAG kommer mamma och Susanne (om inte Kastrup bestämmer sig för att stänga igen). Helt galet. Ska städa hela helgen..

That's it for now,
K

Testing, testing..

Ska försöka mig på det där med att ladda upp mina egna videoklipp.. Kan ju vara kul. Sitter just nu och försöker sortera de ca 200 klippen jag har från LA och nyår. Det tar ett tag. Men provar med ett inlägg från helgen och så  kanske det blir mer fram över.

Här är Mickis som försöker vinna gosedjur på Great America. "Bara att klättra upp på stegen ju.."



Peace,
K

Vulkaner är inte så häftiga trots allt..

Antar att ingen har missat vulkautbrottet på Island. Nu har de alltså ställt in alla flyg från i stort sätt hela nord-europa och ingen kan meddela när de kan börja flyga igen. Så nu håller jag alla tummar jag har för att flygen ska gå som vanligt nästa måndag då mamma och Susanne ska flyga hit. Annars kommer jag bryta ihop totalt.

Annars är det mesta som vanligt här. Har blivit sjuk igen men det gör väl ingen förvånad. Så jag är mest hemma och tar det lugnt och planerar lite inför de kommande veckorna. Jag måste åka och köpa en resväska så mor min kan ta hem 23 kg av alla mina saker jag har här. Så det blir nog en runda till TJ Maxx eller något. Ska bli kul att se hur mycket jag kan packa ner nu utan att sakna det allt för mycket. Vinterjackan åker med i alla fall.

Nu till helgen blir det nog ännu ett besök til Great America för lite galna åkturer. Känner att jag i princip kommer bo där på helgerna i sommar. Men inte mig emot.

Jaa vad mer, vad mer.. Kan slänga in lite bilder från de senaste veckorna. Dock är de flesta bilderna från aktiviteter jag har gjort med barnen och eftersom jag inte får lägga upp bilder på barnen så blir det inte så mycket bilder över huvud taget.


Fick fin påskkorg av familjen med massa lakrits och så en linda till foten. Satt finfint!


Var på egyptiskt museum med Johanna och kollade på döingar.


Close up.

Nej mer spännande blir det nog inte denna gången. Håller även på med att söka jobb för fullt. Har sökt hemma i Karlskrona, i Norge och i Danmark. Dock verkar det vara lite tidigt nu för att söka jobb till hösten men det är bara att fortsätta leta. Idag skickade jag även in min slutgiltliga anmälan till högskolan. Så här blev den:

1. Arbetsterapeut, Lund
2. Arbetsterapeut, Göteborg
3. Fastighetsmäklare, Borås
4. Fastighetsmäklare, Trollhättan

Har egentligen inga större planer på att börja plugga till hösten men det kan ju vara kul att veta vart man kommer in.

Nu ska jag åka och köpa lite glass och försöka kyla ner min något febriga kropp.
Ha det så bra och håll tummarna för att askan försvinner snart.

/ K

Back to the 90's

Sitter och målar påskägg med Mickis just nu. Har precis lagt in 4 skivor med 90-talsmusik på datorn och på tvn kollar vi på filmen Drive me crazy, från 1999. Precis som förr i tiden. Förutom att jag inte kändes Mickis alltså. Dock var det lite roligare och lättare att måla påskägg på 90-talet. Nu har både fantasin och inspirationen börjat tryta och vi ger troligtvis upp ganska snart.






Glad påsk!


Idag (och igår) powerwalkade jag uppe i bergen och kom på hur fruktansvärt skönt det är och att jag ska göra det så ofta jag bara kan. Precis, verkligen PRECIS, efter att jag har tänkt den tanken lyckas jag på något sätt fälla mig själv och stuka foten rejält. Kanonkul, 4 av 5 toasters. Men det är väl bara att tejpa och ut och vandra i alla fall antar jag.. Så här ser fotstackarn ut just nu:




Nej nu ska jag sluta gnälla och försöka titta på filmen och vara social.

Glad påsk allihopa!

/ K

RSS 2.0